Posted by vgmxxx on 08:20


Ovo je program koji koristi HZZZ za profesionalnu orijentaciju. Program nudi stvarno širok spektar zanimanja te oko 100 pitanja. Program je topla preporuka za sve koji neznaju kamo da se upišu na fakultet:-), ali i za one koji samo žele provjeriti, isprobati itd.


Sa stranice HZZZ-a:

Moj izbor je računalni program profesionalnog usmjeravanja namijenjen korisnicima starijima od 13 godina: učenicima osnovnih i srednjih škola, studentima, nezaposlenim osobama, zaposlenim osobama koje razmišljaju o promjeni zanimanja i svima onima koje zanimaju različite informacije o zanimanjima.
Korištenje programa besplatno je za sve krajnje korisnike – učenike, nezaposlene osobe i druge, a institucije koje program žele koristiti u svojim ustanovama plaćaju jednogodišnju licencu.

Program pruža mogućnost korištenja triju osnovnih funkcija Programa: pretraživanje informacija o 300 različitih zanimanja, pretraživanje informacija o mogućnostima obrazovanja na području Republike Hrvatske te mogućnost testiranja interaktivnim upitnikom samoprocjene interesa. Savjetnicima koji ga koriste u postupcima profesionalnog usmjeravanja može pružiti dodatni uvid u interese korisnika te pružiti nove ideje i izvore informacija za savjetovanje.


Serial je priložen unutra, ali evo za svaki slučaj:

03M6-2965-8147